Rehellisyyden nimissä on pakko kertoa, että tänäkään vuonna meillä ei kasva rairuoho, en taaskaan muistanut. Käytän siis kaikkina muinakin vuosina hyväksi todettua yrttikikkaa. Ostan monta purkillista kauniita yrttejä ja laitan sinne sekaan keltaisia tipuja. Tipuja laitetaan lasten vaatimuksesta, minähän en keltaista väriä kaipaa. Viime vuonna ostin lapsille mustia, harmaita ja valkoisia höyheniä ja jostakin syystä ne eivät kuulemma olleet minkään värisiä.
Yrteistä voi napsia ruoan sekaan eivätkä yhtään kalpene rairuoholle. Onhan ne nyt paljon hienompiakin, kuka rairuohoa kaipaisi. Sen sijaan olen muistanut istuttaa narsissit ja heittää havut pois jo kaksi viikkoa sitten, että en nyt sentään aivan toivoton ole. Kevätharvennuksen ylimääräiset kirsikkapuun oksat ovat ihastuttaneet vihreydellään jo viikon, mutta valitettavasti en saanut kukintaa osumaan pääsiäiseen, vaikka yritys hyvä olikin.



Sir Lintsin taivaalliset etanat

Hirven ulkofile ja punaviinirisotto

Lammasburgeri fenkoli-minttumajolla ja grananaattiomenalla

Sitruuna-lakritsijuustokakku purkissa


Kaura-omenapaistos tuorejuustolla

Ihanaa pääsiäisen odotusta!
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
2 comments
Ihanat ja herkulliset vinkit! Hyvää pääsiäistä.
Kiitos Satu 🙂