Omenoita, niitä herkullisia ja terveellisiä punaposkia. Täydellisiä sellaisenaan ja niin äärimmäisen monipuolisia ruoanlaitossa ja leivonnassa. Paras välipala ja jälkiruoka. Sopii siis melkein mihin tahansa ja siksi oli pakko kaivaa esiin kaikki vanhat omenareseptit ja niitähän löytyi.
Nyt herkuttelemaan!
Klassinen ranskalainen omenapiirakka
Kauraomenapaistos tuorejuustolla
Päärynä-omenapannukakku ja kanelikaramellia
Vaniljatäytteiset persikka-omena kuppikakut
Toffee-omenakuppikakut
Inkivääritorttu omenalla (punssitorttu)
Kaura-omenapaistospiirakka
Lakritsainen omenahillo uunissa
Tartarkastike suolakurkusta, hillosipulista ja omenasta
Kanttarellileipä rapujen ja omenan kera
Tarte flambée eli liekkipiirakka
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass