Tämä oli yksi lemppariaamiaisistani. Samaa lettua on nautittu kalkkunaleikkeellä, avokadolla, basilikalla, paistetulla sipulilla ja suolakurkulla. Variaatioita oman mielen mukaan.
“Taikinan” turvotukseen käyttämäni psylliumsiemenen kuoresta tehtyä Fiberhuskia on saatavilla nykyään lähes joka kaupasta, sieltä missä gluteenittomat tuotteet ovat.



Kevyet blinit – jauhottomat aamiaispannarit
VHH, kevyesti
Ainekset
- 2 valkuista
- 3 rkl vettä
- 1 tl Fiberhusk -kuitulisää
- suolaa
- pippuria
- 50 g kylmäsavulohta
- 1/2 avokado
- tilliä
- punasipulia
- suolakurkkua
Valmistusohje
- Vispaa valkuaiset, vesi, kuitulisä ja mausteet keyvesti tasaiseksi. Anna turvota max. 10 min. Tuo 10 min on ehdoton maksimi, muuten seos turpoaa liikaa. Sekoita vielä vähän ennen seoksen kaatamiseta pannulle. Paista blini oliiviöljyssä paistinpannulla molemmin puolin. Tästä tulee yksi lettu pikku pannulle halkaisijaltaan 25cm.
- Lisää letun päälle kylmäsavulohi, punasipuli, avokado, tilli ja suolakurkku.
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
4 comments
Oi, nämä kuulostavat ja näyttävät ihan mahtavilta. Kävin jo ostamssas fiberhuskia! 🙂
Pakko kehittää jotakin tähän hirmuiseen blinin himoon 🙂
Hauska bliniversio 🙂 täytyykin käydä metsästämässä kaupasta fiberhuskia.
annemi/52weeksofdeliciousness
Kiitos 🙂 vain riesling puuttuu, milläköhän sen korvaisi – ehkä vihreällä teellä?