Tällä viikolla 13.-19.8.2012 Helsingin Rautatientorilla
on mahdollista nauttia gourmet-herkkuja 40 metrin korkeudessa.
Talouslehti Forbes on valinnut Dinner in the Skyn kymmenen erikoisimman
ravintolan joukkoon maailmassa, joten ajattelin piipahtaa syömässä siellä 🙂
Tunnen nyt jo mahanpohjassa lentelevät perhoset ja toivon, ettei kauhuskenaario toteudu – jos en pystykään syömään jännitykseltäni mitään. Nostovaiheen on luvattu olevan rauhallinen ja ruokailun aikana pöydän ei pitäisi heilua. Kokoonnuumme 30 minuuttia ennen nostoa käymään turvaohjeet läpi, jotta kaikki on kunnossa. Korkeudessa kokkailee huomenna Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen, joten high class dinner on luvassa. Huomisen illallismenu näyttää tältä. Amuse bouche Sientä ja juurta Alkuruoka “Mereltä ja maalta” – kylmä kalalautanen Pääruoka Ahvenanmaan luomukaritsaa Jälkiruoka Suklaata ja espressoa Huippukokit vaihtuvat päivittäin. Taivaalla kattauksia tarjoavat tukholmalaisen kahden Michelin-tähden Valittavana on kolme kokonaisuutta. Nyt hieman arveluttaa tuo illallisen 60 minuutin kesto. Toisaalta samppanjaa parempaa relaksanttia ei ole. Lunch in the Sky® • Kesto 40 min • Kello 12.00–16.00 välisenä aikana • Menu sisältää kolme päivän kokin valmistamaa ruokalajia • G.H. Mumm-samppanjaa ja viini sisältyvät hintaan Champagne in the Sky® • Kesto 20 min • Kello 16.00–17.30 välisenä aikana • Menu koostuu pienistä päivän kokin valmistamista herkuista • G.H. Mumm-samppanjaa sisältyy hintaan Dinner in the Sky® – päivän kokki on mukana • Kesto 60 min • Kello 17.30–23.00 välisenä aikana • Menu sisältää neljän ruokalajin illallisen, jonka päivän kokki valmistaa ja tarjoilee henkilökohtaisesti • Valikoima G.H. Mumm-samppanjoita sisältyvät hintaan. Samppanjoiden sommelierinä toimii Antti UusitaloKuva: Dinner in the Sky
ravintola Frantzén/Lindebergin omistajat Björn Frantzén ja Daniel Lindeberg sekä kotimaiset huippukokit Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen,Demon Tommi Tuominen ja Postresin Samul Wirgentius.