Gluteeniton pannukakku on aivan älyttömän hyvää mansikkahillon kanssa tai juuston ja kinkun kanssa tai sitten ihan vain sokerin kanssa, mutta hyvää joka tapauksessa.
Gluteenittomat pannukakut ovat juuri parasta näin helteiden jälkeen. Nyt uskaltaa laittaa uunin päälle. Minä laitan creme fraichea joka paikkaan, joten miksi pannari olisi poikkeus? Mansikkahilloa ja creme fraichea, paljon parempaa kuin kermavaahdon kanssa.
Kokeilkaapa!


Gluteeniton pannukakku
Ainekset
- 1 l maito punainen täysrasvainen
- 4 muna
- 1 tl suolaa
- 6 dl Semper FIN MIX -jauhoseosta gluteeniton
- 4 rkl voita sulatettua
Valmistusohje
- Mittaa maito kulhoon ja vispaa joukkoon rikotut munat sekä suola.
- Lisää jauhot ja vispaa tasaiseksi. Lisää sulatettu voi.
- Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
Vinkit
Reseptistä tulee uunipellillinen
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
Anna vetäytyä hetki. Tarjoa hillon ja creme fraichen kanssa.
2 comments
Rakastan pannukakkua! Omani teen gluteenittomana ja taikinassa on myös kaurahiutaleita. Lopputulos on mukavan rapea. Tarjoilen kermavaahdon ja hillon kera. Täytyykin koittaa tuota ranskan kermaa. Raparperiaikaan teen Raparperiaikaan ja sen ohessa ranskan kermaa. Tyttäreni muuten syö usein pannukakun jämät suolaisilla täytteillä.
Siis raparperiaikaan teen raparperikakkua 🙂