Grillatut tomaatit Välimeren tapaan valmistuu nopeasti uunissa grillivastuksen alla ja sopii kaikkien lihojen, kalojen ja makkaroiden kanssa ja maistuu vielä kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvältä.
Grillatut tomaatit
Tertullisia kirsikkatomaatteja
Valkosipulia
Maldon-suolaa
Mustapippuria
Extra-virgin oliiviöljyä
Laita tomaatit uunin kestävään vuokaan. Silppua valkosipulia oman maun mukaan joukkoon. Hieman suolaa ja pippuria myllystä. Sitten runsaalla kädellä oliiviöljyä päälle. Grillivastuksen alle uuniin ja kun näytää sopivasti ruskettuneelta niin ulos uunista ja tarjolle.
2 comments
Kiitos tästä ja muistakin blogisi ruokavinkeistä! Taidanpa kokeilla ensikerralla tätä vaikka kanan kanssa. Aina tulee liian helposti tehtyä "niitä samoja" lisukkeita (jotain salaattia…) mutta tämä voisi toimia!
Hei Rii, mukava saada palautetta. Tämän tekee jopa nopeammin kuin salaatin. Olen itsekin jokapäiväisen salaatin syöjä, mutta välillä on mukava syödä jotakin lämmintäkin. Varsinkin näin talvella 🙂