Siitä se ajatus sitten lähti, kun lasten lämpimät voileivät tulivat uunista ja minä maistoin uunipellille sulanutta juustoa. Paluuta ei ollut, sitä oli saatava lisää. Seuraavaksi huomasin jo raastavani parmesankekoja leivinpaperin päälle ja miten sopivasti sattuikaan, että kaapissa oli katkarapusalaattia ja pöydällä ruukku basilikaa. Keksit katosivat lautaselta alle 5 minuutissa.
Tässä mukava pikkusuolainen, mutta varokaa, näihin tulee himo.


Parmesankeksit
Parmesankeksit syntyivät vahingon kautta. Tiedättehän miten hyvää lämppäreistä pellille valunut juusto on. Loppu onkin historiaa.
Ainekset
- 200 g parmesanjuustoa
Valmistusohje
- Raasta parmesanjuustosta kekoja uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 200-asteessa n. 10 minuuttia. Anna keksien kovettua pellillä. Lisää päälle mitä ikinä haluatkaan tai nauti ihan sellaisenaan.