Nyt kun kurkkujen makuun on päästy, niin jatkoa seuraa. Tämä rakennettiin savukalan kanssa nautittavaksi ja se olikin nappi hieman makeana ja mausteisena.


Yrttiset hölskykurkut Aasian tapaan
Ainekset
- 1 kurkku
- ripaus suolaa
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 2 rkl sokeria
- 1 dl Aasian minttua silputtuna
- 1 dl korianteria silputtuna
Valmistusohje
- Kuori kurkku juustohöylällä ja siivuta juustohöylällä. Laita kurkkusiivut purkkiin, jonka voit sulkea. Lisää päälle ripaus suolaa ja hölskyttele kunnes kurkut ovat hieman läpikuultavia. Lisää joukkoon sokeri, valkoviinietikka ja yrtit ja ravista. Maista ja lisää tarvittaessa sokeria, jos pidät vielä makeammasta versiosta. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.