Kesäisin meillä halutaan simppeliä kesäruokaa (ainakin minä haluan, enkä oikein muuta suostu tekemään), mutta sen pitää kuitekin olla ruokaisaa, jotta muksut eivät näänny nälkään. Olen mielestäni löytänyt tähän loistavan ratkaisun nimittäin hampurilaisen ja tällä kertaa kana-mozzarella hampurilaisen. Näistä saa toisen lämpimän ruoan ja toinen voikin olla ruokaisampi.
Meillä syödään kesän aikana lukematon määrä hampurilaisia, mutta sellaisia terveellisiä kotitekoisia hampurilaisia, niiden monessa eri muodossa. Muoto useimmiten määräytyy sen mukaan, mitä jääkaapista milloinkin löytyy. Hampurilaiset pelastavat kesän aikana niin monta nälkä ärripurria, kun olen unohtunut tekemään jotakin aivan muuta ja teinien nälkä yllättää. Kylkeen voi lämmitellä edellisen päivän uusia perunoita.
Tässä yksi viime viikon hampurilaisistamme ja kuten tästä voitte päätellä, mitään rajoja ei kannata asettaa. Tästä tuli aivan huippu hyvä.
Muistakaa myös kurkata ihan huikean hyvän raparperi-vaniljapiirakka lakritsilla, joka on tehty niin hyvään kaurapohjaan, että en enää meinaa muita käyttää.


Kana-mozzarella hampurilainen persikalla
Ainekset
- Kana sisäfilettä tai filettä
- Kauraleipä
- mozzarella Buffalo tai tavallinen
- Persikka kypsiä
- Paholaisen hilloa
- Salaattia tässä salaattisekoituksessa mukana myös punajuuren suikaleita
Valmistusohje
- Paista kananfileet kypsiksi pannulla tai grillissä, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä kauraleivän päälle paholaisen hilloa, lisää päälle salaattisekoitusta, kanafileet, mozzarellaa siivutettuna ja persikan siivuja, kanneksi leivän toinen puoli.
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
1 comment
Persikka, kana ja mozzarella, WOW! Täydellinen lady burgeri!