Perjantain viinivinkkiä tulee tässä ja lisää samppanjaa löytyy huomenna facesta. Lähden aamulla kukonlaulun aikaan Grand Champagneen tutkimaan miltä samppanjaskene näyttää tällä hetkellä. Jos Helsinkiin on asiaa viikonloppuna, niin suosittelen lämpimästi käymään Grand Champagnessa Vanhalla Ylioppilastalolla eli ei tarvi edes keskustasta poistua. Luvassa on aivan uskomattomia herkkuja, joita ei Suomessa muuten pääse maistamaan.
Mukana on mm. Laurent-Perrierin ihania samppanjoita, joiden tastingissä olin jo hetkinen sitten. Kuvissa kuplien lisäksi Laurent-Perrierin hurmaava export manager Edouard Cossy, joka on mukana myös Grand Champagnessa. Tasting pidettiin ihanan piskuisessa Ravintola Reginassa. Antaa kuvien puhua puolestaan.
Aivan varmasti maailman kaunein juoma!









Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass