Pääsiäisen herkutteluun sopivat reseptit löydät otsikkolinkkiä klikkaamalla ja pääsiäisen viinivinkit löytyvät linkin takaa. Blogin uudistumisen myötä reseptejä on helppo etsiä uuden raaka-ainehaun kautta. Käyhän tutustumassa tästä linkistä. Tietokoneella haku on helpoimmillaan, mutta toimii tottakai myös mobiililla. Nyt vain valitsemaan pääsiäisen herkkuja.
Alkupaloiksi
Pastiksella liekitetyt ravunpyrstöt

Jättiravunpyrstöjä, tabascomajoneesia ja isoäidin kurkkuja

Hiillostettu lohitartar smetanalla


Skagen mätipalat ja perunaleivokset

Pääruoaksi
Nigellan riivittyä lammasta fenkoliminttumajolla & granaattiomena



Sinappikuorrutettu kokonainen uunibroileri by Mimi Thorisson

Broilerinfileet uunissa hunajaisessa sinappikastikkeessa


Lisukkeet ja kastikkeet




Kukkakaaligratiini ranskalaiseen tapaan


Perunat á la lyonnaise eli paistinperunat ranskalaiseen tapaan

Sitruuna-hunajakastikkeella höystetyt paahtojuurekset

Kesäkurpitsa, feta ja purjogratiini kaprissalsalla

Anthony Bourdainin beurre blanc eli taivaallinen voikastike

Upea punaviinikastike helposti

