Viinityyppi: punaviini
Rypäleet: 100 % Pinot Noir
Maa: Chile
Hinta: 12,90 Alko
Avaa muutama tunti ennen nauttimista
Tuoksu: Vadelmaa, mansikkaa, yrttejä
Maku: Keskitäyteläinen, marjainen
Ruokaviiniksi lihapatojen tai riistalintujen kanssa kylmään syysiltaan.
Oikein ihanaista viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!
2 comments
Tulipas sopivasti! Mahtaisko käydä Martin hanhelle?
Huomenna päivälliset, vain viinit puuttuvat;)
Hups, jäin kiinni. En ole koskaan tehnyt Martinpäivän hanhea enkä edes syönyt. Joten ensiksi kiitos vinkistä, tämä pitää kokeilla ensi vuonna.
Tutkailin hieman reseptejä, ehkä en lähtisi tarjoamaan tätä viiniä. Jotakin täyteläisempää bourgognea tai runsas ja kypsä rhônelainen. Näitä löysin ainakin suosituksina kyseiselle ruoalle. Myös tätä suositeltiin: Cecilia Beretta Picàie Rosso. Toivottavasti näen sitten blogistasi miten hyvin olette syöneet 🙂