Tämä kauniin punainen snapsi tekeytyi viikon ajan ennen joulua ja kylmeni sitten jääkaapissa päivän verran. Pakastimeen tätä ei kannata laittaa, koska sen jälkeen pullossa on punainen jääkokkare, nimimerkillä: kokemusta on edelliseltä joululta.
Pidän pienen tauon bloggailussa, mutta helmikuun puolella jatkan taas hyvin latautuneena ja toivon mukaan monien hyvien juttujen ja kuvien kanssa. Joten siihen saakka toivotan mukavia pulkkailukelejä!


Punainen puolukkasnapsi
Ainekset
- 1/2 l vodkaa
- 400 g pakastepuolukoita
Valmistusohje
- Kaada jäiset pakastepuolukat vodkan sekaan ja anna tekeytyä huoneenlämmössä noin viikon verran. Siivilöi puolukat pois ja laita snapsipullo kylmään odottelemaan tarjoilua.
- Puolukoillekin voisi keksiä jotakin hyötykäyttöä, mutta nyt nämä hyvin marinoituneet yksilöt joutuivat roskakoriin.
Vinkit
Tämä sopii loistavasti myös rapujuhlien snapsiksi. Älä laita juomaa pakastimeen, se jäätyy. Pidä jääkaapissa kylmänä.
2 comments
Varmaan kuitenkin ½ l eikä puoli desiä..?
Kiitos :)painovirhepaholainen korjattu. Olisi tullut aika tiukkaa tavaraa.