Kaupallinen yhteistyö: S-ryhmän ravintolat / Rosso
Kävimme viime sunnuntaina testaamassa Porin Rossossa pastasunnuntai kattauksen. Kyseessä ei siis ole buffa, vaan pöytään tuodaan omat kastikkeet ja reilusti pastaa. Aika helppo ja edullinen sunnuntaikattaus, kun ei halua viettää sunnuntaita keittiössä.





Yksi kulho pastaa, kolme eri kastiketta ja parmesania
Pöytään kannetaan höyryävä kulhollinen herkullista pastaa, kolme valinnaista kastiketta sekä tietenkin reilusti parmesania. Jokainen saa koota oman pasta-annoksensa makunsa mukaan ja syödä niin paljon kuin jaksaa.
Tämä on oikeasti aika helppo ja edullinen sunnuntaikattaus, varsinkin jos mukana sattuu olemaan teini, joka syö kuin ei olisi koskaan ennen nähnytkään ruokaa. Kasvavien nuorten ongelma, kunpa minullakin olisi vielä asiat noin.
Valitse kolme kastiketta
• carbonarakastike
• katkarapuja ja kylmäsavulohta tuoreyrttikastikkeessa
• arrabbiata-tomaattikastike
• bolognesekastike
• tattikastike
Me tilasimme pöytään carbonaran, katkarapu ja kylmäsavulohi sekä arabbiata-kastikkeet. Sain myös maistiaiset bolognesesta ja tattikastikeesta. Mielestäni kaikki kastikkeet olivat hyviä, bolognesekin oli hyvän täyteläinen, tattikastikkeessa oli reilusti tatteja, carbonarassa kunnolla pekonia ja katkarapuja kylmäsavulohta näkyi kunnolla. Ainoa hieman vaisuksi jäänyt kastike oli arabbiata, johon olisin odottanut hieman enemmän chilistä potkua. Pasta oli reilusti ja sitä saa lisää pyydettäessä. Myös gluteenittomuus huomioidaan omalla pastakulholla. Nuorten ehdoton suosikki oli carbonara ja minä pidin eniten tatti- sekä katkarapu-kylmäsavulohikastikkeesta, mies tykkäsi kaikista.
Jos iltapäivän tai illan haluaa upgreidata kunnolla, niin suosittelen lämpimästi ottamaan mukaan S-etukortin, koska sillä saa pullollisen upeaa samppanjaa samaan hintaan kuin Alkostakin. Nicolas Feuillatten samppanjasta 43€ ei ole paha hinta. Kanta-asiakkaille löytyy myös edulliset puna- ja valkoviinivaihtoehdot ja tietysti myös kuohuviiniä. Sunnuntai-iltapäivä on aika passeli just tällaiselle ruokailulle ystävienkin kanssa, nyt kun tapaamiset kotona ovat jääneet vähän vähemmälle.
Olen edelleenkin sitä mieltä, että ravintoloiden hinnoittelu viinien suhteen saisi olla enemmän Rosson samppanjan kaltaista, näin ravintolassakin nautittaisiin enemmmän viinejä ruoan kanssa ja sen myötä ravintolakäynnit lisääntyisivät. Hatunnosto S-ketjulle, että ovat pitäneet edulliset asiakasomistajaviinit listoillaan.
Jälkkäriksi otimme Rosson tiramisun ja pannacottan. Ne valmistetaan alusta loppuun Rossossa. Lisäksi tietysti espressoa ja kahvia, jotta pastan sulatus saatiin käyntiin.
Kertakaikkisen rentouttava sunnuntai!











Rosson pastasunnuntain hinta 16,50 €/hlö ja alle 12 v lapsille 7,90 €/hlö.
Pastasunnuntai tarjoillaan vähintään kahdelle.
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
49 comments
Heippa! Minä pidän kermaisesta kanapastasta grana padanon kanssa. Vaihtelu voisi virkistää!
rantala-ka[at]hotmail.fi
Pasta Arrabiata on paras. lamerinquecit[at]gmail.com
Tomaattinen lampaanjauhelihapasta runsaalla tuoreella basilikalla ja parmesaanilla on herkkua!
Pasta carbonara on parasta :)nelliina(@)yahoo.com
Pasta carbonara on kestosuosikki. annaeveliinanen(at)gmail.com
Arrabiata, cacio e pepe ja tuoretomaatti-fetapasta on parhaita.
tikkuihminen@luukku.com
Carbonara
Carbonara
kylmäsavulohipasta
Puttanesca-, avokado- tai joku merellinen pasta! ankkuli@netti.fi
Kylmäsavulohipasta ravuilla ja simpukoilla! Tykkään kyllä bolognesestakin, vaikea valita! Upeat kuvat ja ihana idea tuo pastasunnuntai : )
Kylmäsavulohipasta 🙂
hippohiiri[at]gmail.com
Pasta Carbonara 🙂
Pasta carbonara
tuuli.suokas[at]gmail.com
Täytyy sanoa, että Rosso nosti pisteitään huomattavasti! En tiennyt ollenkaan, että heiltä saa näin hyvännäköisiä pastoja. Tattikastike kuulostaa houkuttelevimmalta!
jenna.p.oksanen[at]gmail.com
Ite rakastan herkkutattikastiketta 🙂 Teen itekkin herkullisen 😉
johnaanas[at]gmail.com
Rosson vaihtoehdoista eniten kiinnostaisi tatti- ja lohikastikkeet. Kotona uus lemppari on pekoni-lohipasta
Rosson vaihtoehdoista eniten kiinnostaisi tatti- ja lohikastikkeet. Kotona uus lemppari on pekoni-lohipasta
PASTA MARE
PASTA MARE
Nam, tää on herkullinen!
Avokadopasta 😍
Bolognesekastike. Klassikko ja herkullinen 🙂 kissankarva85(at)gmail.com
Lempipastaani on carbonara kotona Miehen valmistamana, mutta uskon että se on hyvää myös Rossossa. Sen lisäksi haluaisin maistaa ainakin tattikastiketta ��. ninavuolio@windowslive.com
Suosikki pasta on kermainen sienipasta :)!
inkkarih[at]hotmail.com
Lohipasta
klaara49@luukku.com
Kylmäsavulohipasta ja lohipasta, molemmat yhtä hyviä mielestäni.
aiholapp at lailanet.fi
Carbonara ������
anne.uskali[at]gmail.com
Savulohikastike on hyvää, mutta ilman katkarapuja. Carbonara on helppo valinta. Noista tarjolla olevista valitsisin tattikastikkeen, sitä ei tule itse tehtyä.
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
En ole vielä kerinnyt Rosson pastoja maistelemaan, mutta kaikki varmaan maistuisi 😊
Kaikki vegaaniset pastat, mutta nyt on pakko mainita esimerkkinä kanttarellipasta. Nam! pajun.kissa@luukku.com
Ihan bolognese on ainakin arjessa lempikastike pastan kanssa, mutta kaikki Rosson kastikkeet kuulostavat kyllä maukkailta!
-saya
sayav (at) hotmail.fi
Kylmäsavulohipasta👍
ritva.verajankorva[at]gmail.com
Mikä tahansa pasta on mieluinen, mutta jos nyt juuri tällä hetkellä pitäisi joku niistä suosikiksi valita, niin vuohenjuustopasta se olisi. Mutta aivan varmasti meren herkut ja tatitkin maistuisivat. Tsemppiä kaikille ravintoloitsijoille sekä ravinnon syöjille. Kyllä tämä tästä.
Pasta carbonara vaikkapa Porin Rossossa.
henna.holappa1@luukku.com
Katkarapupasta ja lohipasta, tuo arrabiata kiinnostaisi kokeilla
Tarkastaa ehottomasti. janette.koponen@helsinki.fi
Bolognesekastike tietysti 👌 🤓 ☑️
petrijvirtanen80[at]gmail.com
Kantarellipasta 😛 emja(at)live.fi
Sienipasta
melina.tallqvist[at]gmail.com
Tattipasta tai sitten kanttarellipasta kumpikin yhtä hyvää.
peholapp(at)lailanet.fi
Sieni- tai äyriäiskastikkeet
Syksyn hämäränhyssyn tunnelmassa parasta lohturuokaa on juuri se oma lempparipasta! Katkarapu-kylmäsavulohi saa minun makunystyrät hyrisemään oikein tyytyväisenä! ������
katri.lihr[at]gmail.com
Rakastan sienikastikkeita eli tattipasta on suosikkini näistä. Nams!
Yt. hessutytto[at]hotmail.com
Pasta carbonara
seppo.savikko[at]gmail.com
Pasta carbonara tai limonello 🙂
lotta.janiksela[at]gmail.com
Ehdottomasti Carbonara, mutta katkarapu-lohi kuulostaa hyvältä 😄
Pasta Bolognese ☺️
Pasta Mare kuulostaa täydelliseltä herkkupastalta! 😛
xevex82(at)gmail.com