Yksinkertaiset jutut joskus vaan maistuvat niin hillittömän hyviltä, kuten tonnikalaleipä. Varsinkin kun sen tekemiseen ei mene 5 minuuttia pidempään ja raaka-aineet löytyvät pommivarmasti keittiön kaapista.

Sriracha-tonnikalaleipä
Ainekset
- sopivaksi katsomaasi leipää
- voita
- tonnikalaa hyvälaatuista
- majoneesia^ hyvälaatuista Hellman´s tai itse tehty
- srirachakastiketta
- 1 avokado
- 1 punasipuli
Valmistusohje
- Sekoita keskenään majoneesi ja srirachakastike. Maistele, ettei tule liian väkevää. Lisää haluamasi määrä tonnikalaa ja sekoita keskenään tasaiseksi. Voitele leipä, laita päälle tonnikalatahnaa, sipulirenkaita ja avokadonpaloja. Ripaus suolaa ja mustapippuria avokadon päälle ja jos kunto kestää niin koristele srirachakastikkeella.
- Nautitaan kynttilänvalossa puolikuivan valkoviinin tai vihreän teen kera.
2 comments
Varmasti super hyvä leipä ja olen niin samaa mieltä eilisestä lohesta !!!
Ei niin kovin kevyttä, mutta pirun hyvää 🙂 Mukavaa viikonloppua Mama Gastro!