Kun on päästy yksinkertaisten kesäsalaattien makuun, niin tässä vielä toinen eli vesimelonisalaatti. Kuumat kesäpäivät näyttävät jatkuvan ja vesimeloni raikastaa olon ja ruoat. Tämä on loistava lisuke grillatuille herkuille tai vaikka ihan sellaisenaan.
Välillä ripauttelen päälle mustapippuria, välillä lisään myös kurkkua, välillä basilikaa lehtipersiljan tilalle, välillä taas korianteria, välillä fetaa, riippuen siitä mitä kaapista löytyy ja millaista lihaa on lautasella. Määrät voi laittaa omien mieltymysten mukaan eli resepti on vain suuntaa-antava.
Salaatti ei tarvitse mitään kastiketta, se on mehukas juuri sellaisenaan. Lämmintä kesäpäivää – nautitaan vielä!


Vesimelonisalaatti
Ainekset
- 1/2 Vesimelonia
- 20 pikku tomaattia tai muutamia isoja
- 1 mozzarella
- 1/2 puntti lehtipersiljaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Leikkaa vesimeloni kuutioiksi, halkaise pikkutomaatit tai leikkaa isot paloiksi, revi mozzarella paloiksi ja lisää lehtipersiljan lehdet sekaan. Ripauta päälle mustapipppuria.
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass