Ihanaa vihdoinkin on kevät ja Viinipäiväntasauskin tuli juhlittua. Nyt voikin keskittyä odottamaan pääsiäistä, etteivät juhlat pääse loppumaan kesken.
Kokkailimme Ison Murun kanssa koko lauantaipäivän. Tosin osa ajasta vierähti sähkösavustimen kokoaamiseen, mutta nyt sekin on käyttövalmiina kevään kalojen savustamiseen. Ihanaa herkuttelua koko lauantai-ilta ja sunnuntaina tikkana koko perhe Ikeaan kevätostoksille. Kun inspiraatio iskee, sitä ei voi pysäyttää. Näistä sitten myöhemmin lisää.
‘
Viinipäiväntasaus menu kevät 2019
Alkumalja
Samppanja
– Tomaatit yrtticremessä kauralastuilla
Malja menneelle
Punaviini
Kenwood Six Ridges Cabernet Sauvignon
– Hirven sisäfile rosmariinivoissa, punaviinirisotto vuohenjuustolla, herkkutattihöystö ja karamellisoidut porkkanat
Aistien puhdistaja
Samppanja
Perrier-Jouët Blason Rose
Malja tulevalle
Valkoviini
Gisselbrecht Riesling Tradition
– Savustettu lohi, parsaa uppomunalla ja yrttikastikkeella
Jälkiruoka
Laitan reseptejä pikku hiljaa blogiin, mutta tällä viikolla jo monta, jotta saatte pääsiäispöytään mahdollisia uusia tulokkaita. Linkkaan kaikki reseptit myös tähän juttuun. Aivan huippuhyvää ruokaa, vaikka itse sanonkin ja vielä parempia viinejä.
Seuraava Viinipäiväntasaus onkin sitten syksyllä, klikkaa tykkäys Viinipäiväntasauksen facesivustolle, niin tiedät koska vaihdetaan taas väriä.
Aikaisempia juttujani Viinipäiväntasauksista löydätte täältä.
Viinipäiväntasauksen omat facebook-sivut
https://www.facebook.com/Viinipaivantasaus
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
2 comments
Mahtavia reseptejä odotellessa
Tulossa 🙂