Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi muna-sokeriseokseen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan halkaisijaltaan 26 cm. Paista uunissa 175-asteessa noin 40 minuuttia. Jätä kakku jäähtymään vuoassa hetkeksi pöydälle ja kumoa sen jälkeen leivinpaperille. Leikkaa kakku vasta seuraavana päivänä, jos mahdollista. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan (jos onnistuit pohjan tekemisessä) ja kahteen osaan jos kakku laski liikaa.
Täyte
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää maito ja vaniljakastikeainekset ja vatkaa seos sopivan paksuksi, ettei se valu pois kakun välistä. Lisää kinuski ja sekoita.
Kinuskikastike
Kuumenna kermaa ja muscovadosokeria paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita koko ajan. Kun seos kiehuu alenna lämpöä ja anna poreilla noin 20-30 minuuttia aina välillä sekoittaen. Tarkkaile tilannetta vähän väliä, ettei seos pala pohjaan. Testaa onko kinuski valmista: pudota pisara kylmään veteen, jos se säilyy kokonaisena on kinuski valmista, jos se sekoaa veteen jatka keittämistä. Ota seuraavaan testiin taas puhdasta vettä.
Kostuta kakun osat maito-vaniljasokeriseoksella laita väliin hilloa ja vanilja-kinuskitäytettä ja tee sama seuraavalle kerrokselle (jos kakku kolmikerroksinen).
Valuta lämmin kinuski rauhallisesti kakun päälle ja anna jäähtyä ennen reunapursotuksia.