Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skagen-mätipalat
Print Recipe
Pin Recipe
Ruokalaji
Alkupalat
Ainekset
200
g
laadukkaita katkarapuja
100
g
tasku- tai lumiravunlihaa
tai lisää katkarapuja
1/2
kurkkua
2
tillinoksaa
1,5
rkl
tomaattipyreetä
1
dl
majoneesia
kirjassa ohje myös tähän, mutta korvasin Hellmansin valmiilla
1
sitruunanmehu
1
rkl
konjakkia
3-5
tippaa
tabascoa
suolaa
mustapippuria
Koristeluun
150
g
siian- tai muikunmätiä
(kuvassa kirjolohenmätiä, koska siikaa ei ollut. Kirjolohenmäti oli liian voimakasta annokseen)
Valmistusohje
Valuta ravut huolellisesti ja purista ylimääräinen neste pois. Hienonna ravut ronskisti. Kuori kurkku ja poista siitä siemenet, leikkaa hedelmälihan pieneksi kuutioiksi. Hienonna tilli. Freesaa tomaattipyree nopeasti pannulla.
Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Annostele massa snapsilaseihin tai paahdetuille leipäpaloille. Koristele cocktailsyötävät mädillä.