Go Back
Print
Recipe Image
Parhaat hirvipullat
Parhaat hirvipullat ovat juuri sopivan pehmeitä koostumukseltaan. Täydellisiä!
Print Recipe
Pin Recipe
Ruokalaji
Pääruoka
Ainekset
600
g
hirven jauhelihaa
1/2
rkl
sormisuolaa
Maldon
1
rkl
soijaa
2
rkl
korppujauhoa
gluteenitonta tai tavallista
1
rkl
Dijon-sinappia
1
dl
creme fraichea
28%
1
kananmuna
1/2
rkl
savustettua paprikajauhetta
1/2
rkl
Provencen yrttisekoitusta
2
rkl
punasipulia
hyvin silputtuna
mustapippuria
voita ja oliiviöljyä
Paistamiseen
Valmistusohje
Sekoita keskenään kaikki aineet. Älä vaivaa ylimääräistä.
Muotoile isoiksi pulliksi ja paista lihapulliin hyvä paistopinta pannulla.
Laita uuniin n. 10 minuuttia 180-astetta.
Ei haittaa vaikka pullat olisivat kevyesti punertavia sisältä.
Tarjoile sellaisenaan perunamuusin kanssa tai tee samalla pannulla pullien paiston jälkeen sienikastike tai sienihöystö.
Keyword
gluteeniton, riista